Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.12.2014 г.

Баници с плънка от месо

Каймата, подправена със сол и черен пипер, и лукът се запържват в олиото, като се разбърква добре. Корите се разделят на 3 плата. В намаслена тавичка се слага първият плат, върху него – половината от каймата, кори, пак кайма и отгоре третият пласт. Наръсва се леко с олио и се пече на умерена фурна.

Продукти: 500 г кори за баница, 400 г качественна кайма, 1 глава лук, 3 с. л. олио, черен пипер, сол.

Баници с плънка от месо
9421
 

Последни материали
Виж
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
МЗХ публикува за обществено обсъждане новите изисквания по агроекологичните интервенции
При опит за внос е унищожена цялата партида от 850 килограма
Украйна откри повишено ниво на нитрати в турски тиквички
Българското зърно не успя да се пребори, както и на отменения търг в Йордания
Египет закупи 120 000 тона по-скъпа украинска хлебна пшеница
Срокът за вписване на тютюнопроизводителите в публичния регистър се удължава до 31 май 2024 г.
Бивш председател на Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци
Константин Ламбрев: По-лесно е да изнесем консервите си, отколкото да ги продаваме в България
Свързани материали
Виж
Баници с плънка от месо
Според авторитетен кулинарен пътеводител
Родната баница със сирене е световното тестено изделие за 2021 година
Селска баница
Баница със свинско месо
Усукана баница
Усукана баница
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини