Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
11.03.2014 г.

„Мегатрон” отвори най-големия си център за Южна България

Новости

Farmer.bg

От днес земеделските производители от Южна България ще разполагат с модерна търговска и сервизна база на лидера в производството на селскостопанска техника, американската компания John Deere.

 

Новият търговско-сервизен център на официалния представител на John Deere за България „Мегатрон” беше открит официално днес в Стара Загора.

 

Инвестицията е за 3,2 млн. евро и е част от стратегията за максимално добро обслужване на клиентите, съобщи при откриването Стефан Христов, генерален директор на „Мегатрон”.

 

Центърът е седмият от веригата бази, ориентирани към клиентите на компанията. Досега подобни бази са разкрити в София, Плевен, Русе, Добрич, Пловдив и Ямбол.

 

Освен техниката с марката John Deere дистрибуторът предлага строителни, горски, градински и друг вид машини на световните производители Bobcat, Doosan, Infracor, Kuhn и Bednar.

 

Условията за сервиз в базата дават възможност за едновременен ремонт на 10 машини, което е гаранция за бързо и ефективно обслужване.

 

John Deere е безспорен лидер на световния пазар на земеделска техника, като голяма част на успеха се дължи на иновациите. 

 

Комбайните и тракторите се управляват със съвременен софтуер, който дистанционно отчита какъв е техническият проблем, без техникът да губи време в пътуване до полето, посочи Стефан Христов.

 

Благодарение на иновативните решения производителността на машините непрекъснато се повишава. Техниката разполага със сателитни навигации, а с помощта на дистанционния сервиз земеделските стопани пестят време. Изчисленията сочат, че с около 26% се повишава производителността на машините в резултат на внедрените иновации.

 

В услуга на клиентите „Мегатрон” провежда и курсове за обучение на трактористите, което е друг важен елемент в комуникацията с потребителите.

 

 

„Мегатрон” отвори най-големия си център за Южна България
10014
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини